La serra del Cadí és
l’escenari dels nostres
formatges i mantega.
Tota la llet és de les
nostres ramaderies
de l’Alt Urgell i la Cerdanya.
Els nostres productes
s’elaboren exclusivament
amb aquesta llet.
Productes

Els nostres productes

Productes

Formatges i mantega, amb l’essència del nostre Pirineu

Urgèlia DOP

Elaborat amb llet de vaca pasteuritzada procedent exclusivament de les nostres ramaderies del Pirineu (Alt Urgell-Cerdanya).

Mantega 250 g

Textura ferma, consistent, però fàcilment untable. Olor fresc perfectament perceptible. Gust pur, fresc, amb agradable sabor a avellana.

Mató del Pirineu 250 g

Especialitat lletera molt rica en calci i sense sal. Pasta de color blanc. Textura lleugerament granulosa. Aroma làctic. Gust làctic fresc.

Neu del Cadí

Formatge de pasta tova i crosta natural florida de color gris. Pasta brillant de textura cremosa. Gust làctic suau, amb aromes a bolets, tòfona i pastures humides.

Flor del Cadí

Formatge de pasta premsada curat, de color ataronjat homogeni i amb escassos forats. Textura consistent. Olor i gust amb forta personalitat.

Petit Neu

Elaborat amb llet de vaca pasteuritzada procedent exclusivament de les nostres ramaderies del Pirineu (Alt Urgell-Cerdanya).

Essència CADÍ

La manera de ser i de fer, dia a dia, sempre… amb il·lusió. Aquesta és la veritable essència dels nostres productes

Receptes

Cuines & Receptes

Receptes

Descobreix què et ve de gust cuinar amb els nostres productes

Gratén de carbassa amb camagrocs i formatge Urgèlia DOP

Preparació: Tallem la ceba i la sofregim amb oli d'oliva. Hi afegim els bolets nets i tallats i els saltegem. [...]

Albercocs al forn amb formatge fresc CadíFresc i festucs

Preparació: Rentar els albercocs i tallar la part superior traient l'os. Podem buidar una mica els albercocs amb ajuda d'una [...]

Cheesecake cremós de formatge Neu del Cadí amb fruits de tardor

Preparació: Triturem tots els ingredients conjuntament durant uns 5 minuts per tal d’aconseguir una textura fina. Protegim un motlle quadrat [...]

Les nostres DOP

L’Urgèlia i la Mantega CADÍ són els nostres productes d’alta qualitat reconeguts a la Unió Europea per les nostres estrictes normes de producció.

Actualitat

Moments Cadí

Blog

Qualitat

Una manera de ser i de fer dia a dia, apassionats i exigents en cadascun dels processos. De l’inici fins al final sense perdre l’essència. Cadí. Formatges i mantega, amb l’essència del nostre Pirineu.

Tradició

L’experiència viscuda al llarg de generacions i el saber fer d’una cooperativa centenària, l’essència dels nostres productes. Cadí. Formatges i mantega, amb l’essència del nostre Pirineu.

Esforç

Elles són el més preuat, són l’essència de les nostres terres. La dedicació diària, ininterrompuda i perseverant sempre ens dóna els seus fruits. Cadí. Formatges i mantega, amb l’essència del nostre Pirineu.  

Informa’t de les feines que tenim vacants a Cadí