< receptes < mini biquinis amb cadí crema i mantega cadí dop

INGREDIENTS:
• 4 llesques de pa de motlle
• 4 talls de formatge Cadí Crema Original o Cadí Crema Sense Lactosa
• 2 talls de pernil dolç
• 50 g de ceba (tallada a juliana)
• 100 g de ceps (boletus edulis)
• Tòfona ratllada: al gust
• Mantega Cadí DOP
• Sal i pebre
PER ELABORAR AQUESTA RECEPTA NECESSITES:

cadí crema original

cadí crema sense lactosa

mantega cadí
Mini biquinis amb Cadí Crema i Mantega Cadí DOP



PREPARACIÓ:
• Talla la ceba a la juliana i els bolets a làmines.
• En una paella a foc mitjà, afegeix-hi una mica de mantega Cadí DOP i després afegeix-hi la ceba tallada a la juliana. Cuina-la durant 10 minuts.
• A la mateixa paella, afegeix-hi les làmines de bolets i cuina-ho durant 5-7 minuts fins que estiguin daurades.
• Rectifica de sal i pebre.
• Munta els biquinis combinant tots els ingredients a l'interior i afegeix-hi ratlladura de tòfona.
• Unta els pans amb mantega Cadí DOP per les cares exteriors.
• Escalfa una paella gran a foc mitjà/baix i col·loca els 2 biquinis.
• Cobreix la paella amb una tapa per ajudar a escalfar i enderrocar els ingredients.
• Cuina-ho durant 5 minuts per cada costat fins que estiguin ben daurats i cruixents. Vigila que no es cremin.
• Talla cada biquini a quarts per obtenir un total de 8 porcions.
• Serveix-ho calent.