La serra del Cadí és l’escenari dels nostres formatges i mantega, productes que s’elaboren exclusivament amb llet fresca recollida diariament de les nostres ramaderies.
La cuina forma part de l’economia del nostre territori, és patrimoni cultural i també és agricultura, apostant per una alimentació sostenible i una recuperació de productes locals i autòctons.
A través de la cuina local s’expressa la identitat i la cultura d’un territori.
A Cadí creiem que cuinar és una manera d’expressar els valors, la manera de ser i de fer d’una gent i d’un territori.
Defensem la cuina de cada dia, la cuina casolana. La cuina que es basa en bons ingredients, en matèria prima de qualitat i respectuosa amb el territori i la seva gent.
Cuinar amb Cadí busca mantenir viu el llegat culinari, receptes i consells de cuina que utilitzen productes Cadí en la seva elaboració. I a través d’aquests plats i receptes impulsar els productes del territori.
Una cuina arrelada a les famílies i al territori. Una cuina que dona vida a la terra.
Receptes
En aquest receptari trobareu diferents plats i receptes per ajudar-vos en la vostra cuina de cada dia. Esperem que les gaudiu!