< llestos per cuinar < cadí especial gratinar

LLESTOS PER CUINAR
cadí especial gratinar
El Cadí Especial Gratinar és un formatge ratllat fi tradicional que fon i gratina deixant una textura cruixent i gustosa. El seu ús a la cuina és molt versàtil, per gratinar o fondre sobre pasta, torrades, verdures, carns o peixos. Extracte sec: 55% Matèria grassa sobre extracte sec: 30%













FORMATS DISPONIBLES:
Pes net:
INGREDIENTS
FORMATGE, proteïnes de la LLET, aigua, sals de fosa (E452, E339), aroma, sal i conservador (E200). Pot contenir traces de proteïna d'OU.
INFORMACIÓ NUTRICIONAL |
Per 100g |
---|---|
Energia | 1257 kJ /302 kcal |
Greixos | 21 g |
Dels quals saturades | 14 g |
Carbohidrats | 3,3 g |
Dels quals sucres | 1,0 g |
Fòsfor | |
Proteïna | 26 g |
Sal | 3,5 g |
Calci |