< receptes < crema de moniato i peres amb formatge cadí urgèlia

INGREDIENTS:
• 400 g de moniato
• 150 g de patata
• 2 grans d’all
• 1 porro
• 150-200 g de formatge Cadí Urgèlia (quantitat segons gust)
• 0,5 l de brou vegetal aprox .
• 3 peres conference petites
• 4-5 cullerades d’oli d’oliva verge extra
• 1 cullerada de Mantega Cadí
• Sal i pebre
• Llavors variades (pipes, sèsam, carabassa)
PER ELABORAR AQUESTA RECEPTA NECESSITES:

urgèlia

mantega cadí
Crema de moniato i peres amb formatge Cadí Urgèlia



PREPARACIÓ:
• Tallar el porro en juliana. Pelar i tallar en daus el moniato i la patata. Fer el mateix amb els grans d’all.
• Escalfar oli d’oliva verge en una cassola i coure el porro. Quan estigui tou, afegir l’all tallat i coure un parell de minuts.
• Afegir el moniato junt amb la patata a daus, donar unes voltes i cobrir amb el brou. Ho deixem coure uns 20 minuts fins que estigui tot ben cuit. A meitat de cocció afegir 2 peres pelades i tallades. Rectifiquem de sal i pebre.
• Apagar el foc i afegir el formatge Cadí Urgèlia ratllat.
• Triturar bé fi i reservar.
• En una paella escalfem Mantega Cadí i posem l’altra pera tallada a làmines. Volta i volta. Ens servirà per a acompanyar.
• Servir la crema ben calenta amb una mica de pera, llavors de carabassa i sèsam torrat.
• Finalitzar amb dauets molt petits de formatge Cadí Urgèlia, i unes gotetes d’oli d’oliva verge.
Recepta elaborada per @chupchupchuprecetas