< receptes < torrades de cadí fresc amb alvocat i tomàquet

INGREDIENTS:
• Una terrina de Cadí Fresc 250 g
• 2 llesques de pa integral de cereals
• Un alvocat madur
• 5 cirerols (tomàquet cherry)
• 2 raves
• Germinats
• Unes fulles de ruca
• Sal en escames
• Pebre negre
• Oli d’oliva verge extra (OOVE)
PER ELABORAR AQUESTA RECEPTA NECESSITES:

cadí fresc
Torrades de Cadí Fresc amb alvocat i tomàquet



PREPARACIÓ:
• Renteu els cirerols i els raves i talleu-los a rodanxes. Partiu l’alvocat pel mig, retireu el pinyol i utilitzeu una cullera per extreure’n la polpa.
• Talleu l’alvocat en làmines fines.
• Torreu el pa i poseu-hi les làmines d’alvocat al damunt.
• Afegiu-hi el formatge fresc, les rodanxes de tomàquet cherry i les dels raves.
• Poseu-hi unes fulles de ruca i els germinats.
• Salpebreu amb un bri de sal en escames i pebre negre acabat de moldre. Finalment afegiu-hi un bon raig d’oli d’oliva verge extra.