Amanida de figues amb Cadí Mató del Pirineu

INGREDIENTS:

1 terrina de Cadí Mató del Pirineu de 250 g
300 g de mesclum (barreja de fulles verdes)
8 figues fresques
1 magrana
50 g de nous



Ingredients per a la vinagreta:
4 cullerades d'oli d'oliva verge extra
2 cullerades de mel
1 cullerada de salsa de soja
1 cullerada de mostassa groga
Sal i pebre

cadí mató del pirineu

Amanida de figues amb Cadí Mató del Pirineu

Per a 4 persones

10 minuts aproximadament

Dificultat: Fàcil
PREPARACIÓ:

Renteu el mesclum i assequeu-lo bé.
Talla les figues a quarts, extreu les llavors de la magrana i trosseja les nous.
En un bol o plat, col·loca una base de mesclum. Reparteix els quarts de figues, les llavors de magrana i les nous trossejades. Acaba afegint unes cullerades de Cadí Mató del Pirineu.



Preparació de la vinagreta:
En un pot petit amb tapa, barreja l'oli d'oliva, la mel, la salsa de soja i la mostassa. Agita-ho bé fins que la barreja emulsioni i afegeix sal i pebre al gust.
Aboca la vinagreta sobre l'amanida de manera uniforme i ja estarà a punt.