Broquetes de carabassó amb formatge Cadí Crema Original i un toc picant

INGREDIENTS:

• 2 carabassons
• 150 g de formatge Cadí Crema Original Llescat
• 150 g de pernil York a rodanxes
• Oli d'oliva verge extra
• Orenga seca
• Sal i pebre negre
• 1 culleradeta de barreja de pols picant (pebre vermell picant, Xile en pols…)
• Palets de broqueta

cadí crema original

Broquetes de carabassó amb formatge Cadí Crema Original i un toc picant

Per a 4 persones

25 minuts aproximadament

Dificultat: Fàcil
PREPARACIÓ:

• Renteu els carabassons i talleu-los en làmines fines al llarg. Utilitza un pelador o una mandolina.
• Talla el pernil York i el formatge Cadí Crema Original a tires de la mateixa mida que les làmines de carabassó.
• Col·loca una làmina de carabassó sobre la superfície de treball.
• Superposa una tira de pernil York i una de formatge.
• Enrotlla amb cura, formant cilindres buits.
• Enfila els rotllets als palets per a broquetes.
• En un bol barreja l'oli d'oliva amb l'orenga, la pols picant, la sal i el pebre.
• Pinzella les broquetes amb aquesta barreja per tots els costats.
• Escalfa una planxa o paella a foc mitjà-alt.
• Rosteix les broquetes durant 3-4 minuts per cada costat o fins que el carabassó estigui daurat i el formatge es comenci a fondre.
• Retira de la planxa i serveix-ho immediatament.