< receptes < truita amb bolets i petit neu del cadí

INGREDIENTS:
• 8 ous (2 per persona)
• 250 g bolets variats (camagrocs, llanegues, rovellons)
• 1 manat d’alls tendres
• 100-200 g de formatge Petit Neu del Cadí (posar quantitat al gust)
• Oli d’oliva verge extra
• Sal
• Pebre
• Julivert picat
• 1 branca de julivert fresc
PER ELABORAR AQUESTA RECEPTA NECESSITES:

petit neu del cadí
Truita amb bolets i Petit Neu del Cadí



PREPARACIÓ:
• Netejar els bolets amb un drap, i tallar en trossos petits.
• Tallar l’all tendre finet.
• Escalfar oli d’oliva verge en una paella i saltar l’all tendre.
• Quan agafi color, afegir els bolets trossejats i saltar-ho tot junt a foc viu uns 3 minuts.
• Retirar del foc i afegir un parell de cullerades de julivert picat.
• Salpebrar i barrejar. Reservem mentre preparem les truites.
• Per a fer les truites individuals: batre dos ous (per truita).
• Escalfar oli d’oliva en una paella i agregar els dos ous batuts.
• Quan estiguin gairebé quallats, repartir un parell de cullerades de la mescla de bolets que tenim reservada.
• Tallar el formatge Petit Neu del Cadí en dauets (es pot deixar la pell) i repartir per sobre del farciment.
• Amb ajuda d’una espàtula doblegar la truita d’una banda de manera que quedi el farciment visible.
• Apagar el foc i amb la mateixa calor residual es fongui el formatge Petit Neu del Cadí.
• Empolvorar una miqueta més de julivert picat i servir immediatament.
• Acompanyem amb uns bolets saltats, i una rameta de julivert.
Recepta elaborada per @chupchupchuprecetas