Avís legal

Avís legal

1. Titularitat de la web.

El domini web www.cadi.es és titularitat de CADÍ SCCL amb NIF F25002338 i seu social al carrer Sant Ermengol núm. 37 – 25700 La Seu d’Urgell (Lleida), i inscrita al Registre General de Cooperatives de Catalunya amb el número 114 clau LL. Les dades de contacte són: telèfon +34 973350025, correu electrònic cadi@cadi.es.

 

2. Propietat intel·lectual de la web.

Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d’aquesta pàgina  web i el seu disseny són de titularitat exclusiva de CADÍ SCCL. Per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació total o parcial, sense l’autorització expressa de CADÍ SCCL.

Igualment, tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe que figurin en aquesta web estan protegits per la llei. Les referències a marques comercials o marques registrades o signes distintius, ja siguin de la nostra titularitat o de terceres empreses, porten implícita la prohibició sobre el seu ús sense el nostre consentiment o el dels seus legítims propietaris. En cap moment, llevat manifestació expressa, l’accés o l’ús de la pàgina web o dels seus continguts, confereix a l’usuari cap mena de dret sobre les marques, logos i signes distintius que hi figurin.

 

L’usuari pot utilitzar el material que apareix en aquesta web únicament i exclusiva per al seu ús personal i privat, l’ús amb finalitats comercials o per incórrer en activitats il·lícites queda totalment prohibit.

 

3. Contingut de la web.

CADÍ SCCL es reserva el dret de, en qualsevol moment i sense avís previ, actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda, la configuració i la presentació de la pàgina web, i també el dret de restringir o de no permetre l’accés a l’esmentada informació.  

 

CADÍ SCCL no garanteix que la informació, el text, els gràfics, els vincles o el contingut de tots els articles inclosos en la pàgina web siguin exactes o complets, i rebutja qualsevol responsabilitat per errors o omissions en aquests elements.

 

CADÍ SCCL no garanteix l’absència de virus o d’altres elements que puguin causar danys en els sistemes informàtics, en els documents electrònics o en els fitxers de l’usuari d’aquesta pàgina web o de les webs de tercers, per la qual cosa no es responsabilitza dels perjudicis que es puguin produir per aquestes causes.

 

4. Accés i utilització de la web.

L’accés i la navegació en aquesta web implica l’acceptació i el coneixement de les advertències legals, de les condicions i dels termes d’ús que conté. El sol fet d’accedir-hi no implica l’establiment de cap mena de relació comercial entre CADÍ SCCL i l’usuari.

 

CADÍ SCCL no es responsabilitza del mal ús que es faci dels continguts de la pàgina web, essent responsabilitat exclusiva de la persona que hi accedeix o els utilitza.

 

CADÍ SCCL no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o fallades en els equips informàtics, no imputables a l’empresa, que es produeixin durant la connexió a la xarxa d’internet, ni tampoc dels danys que poguessin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de CADÍ SCCL. Tampoc es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquesta pàgina web.